HOME     |     NIEUWS     |     CONTACT
Even voorstellen

111 Van Valderen Lastechniek Tilburg BV, kortweg Vallas, is een technische groothandel, geheel gespecialiseerd op las- en snijtechniek. Begonnen, bijna 80 jaar geleden, als toeleverancier van zuurstof, carbid en lasmaterialen ten behoeve van het “autogeen lasschen”, heeft Vallas zich door de jaren ontwikkeld tot een leverancier van een totaalpakket op las- en snijgebied.

Door onze intensieve, en meestal langjarige, samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers c.q. producenten en het continu volgen van ontwikkelingen en innovaties op de lastechnische markt bent u bij ons verzekerd van een adequaat en vooral actueel advies.


ONZE DOELSTELLING:

Buiten het, merendeels uit voorraad, leveren van lasbenodigdheden in de meest ruime zin des woord en technische gassen in cilinders, staan met name after-sales service, advies , begeleiding en kennisoverdracht hoog in ons vaandel.

Vallas wil niet alleen een leverancier van lasbenodigdheden zijn. U kunt ook bij Vallas terecht voor adviezen over gas- en/of proceskeuze en de te gebruiken lastoevoegmaterialen. Vallas kan ook uw partner zijn bij het ontwerpen en realiseren van lasrook afzuigsystemen, centrale gasdistributie netwerken en mechanisering en/of automatiseringprojecten.
www.vallas.nl© 2012
Site build by HQ-webdevelopment